Tertúlies de la memòria: la cuina pratenca

El proper dimarts 3 a la seu d'Amics d’El Prat continuarà el seu cicle de Tertúlies de la memoria, aquest cop sobre les receptes i el món culinari històricament al Prat.
Es tracta de la segona tertúlia, ja que la primera va tenir lloc el dia 24 d’octubre en col·laboració amb el Club Rotary d’El Prat, xerrada que va tractar sobre el món del treball. L’objectiu de les Tertúlies de la memòria és recordar la història de manera col·lectiva. El públic esdevé protagonista al participar activament i proporcionar el seu testimoni entorn la temàtica escollida en cada xerrada. El resultat d’aquest conjunt de xerrades serà inclòs en "Els béns comuns al Prat: una radiografia històrica", una recerca duta a terme per Pau Rodríguez Cabanach i en col·laboració amb Amics d'El Prat i la Comunalitat Benviure.
En aquesta segona tertúlia de la memoria us proposem aportar allò que hagueu viscut entorn l’alimentació, la cuina o les receptes. En aquesta ocasió, comptarem amb la participació de Clàudia Sanfeliu Zambrana, que està realitzant una recerca històrica titulada "El Receptari del Delta del Llobregat, de la tradició a l'innovació".
Us esperem el dimarts per gaudir d’aquest recull d’històries i enfortir la nostra memòria col·lectiva com a poble.
Deixa un comentari
Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.