Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Lacunaria 08820

història del delta del llobregat

  • 2
    Subscribers

Arxiu Amics del Prat: La Biblioteca

Biblioteca d'Amics del Prat
En el marc de les pràctiques de màster que estic realitzant a Amics del Prat un dels projectes que realitzarem és donar a conèixer l'arxiu d'aquesta entitat cultural nascuda l'any 1955. Durant aquestes setmanes anirem publicant diferents mostres del que podem trobar al seu arxiu.

En aquest cas mostrem un petit recull de la biblioteca de l'entitat. En ella podem trobar tota mena de llibres antics de diversos gèneres. Majoritàriament trobem clàssics de la literatura universal, geografia, art i cultura general.

A més, compta amb un gran fons bibliogràfic d'història local i general. Hem de tenir present que moltes persones vinculades amb la historiografia han colaborat amb aquesta entitat. Molts d'aquests llibres estan descatalogats i costa trobar-los a la venda o en altres biblioteques.

És per això que qualsevol investigador té a Amics del Prat un interessant fons bibliogràfic. Les fotografies són un petit exemple de la diversitat dels seus prestatges.

https://www.instagram.com/p/C3FcmXzs4Na/?fbclid=IwAR1OVmRvMW8LKADNknuxYUb3sURKmGRX7Fz1xpVLDAeVxMQIzzJg23FcaW8&img_index=1